Mitä VCOINin SEC-valtuutus tarkoittaa arvopaperilaki ja salaus?

Kuten Cointelegraph kertoi kaksi viikkoa sitten, Securities and Exchange Commission julkaisi harvinaisen toimettoman kirjeen puolustamaan IMVU: n uutta blockchain-pohjaista VCOINia.

VCOIN on vasta kolmas digitaalinen merkki, joka on saanut tällaisen oikeudellisen suojan Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomaiselta, mikä tekee siitä jännittävän kehityksen. SEC on ollut erittäin aktiivinen rankaisemalla alkuperäisiä kolikoiden tarjouksia, joita se pitää rekisteröimättöminä arvopapereiden tarjoamisina, mutta se on ollut haluttomampaa määritellä, mitä ei pidetä vakuudena – ongelman, jonka komissaari Hester Peirce totesi juuri viime yönä. Kirje, joka ei toimi, ei kuitenkaan ole sama kuin SEC: n sääntö tai kongressin perussääntö.

Suoja, jota kirje ei anna, koskee vain kyseistä tapausta. He voivat myös mennä pois heti, kun sanotaan esimerkiksi, että VCOIN poikkeaa kirjeessä esitetyistä normeista. Ja se on ehdottomasti kapea kaista, jonka VCOINilla on edessä.

Crowellia johtava Michelle Gitlitz & Moringin lohkoketju ja digitaalisen omaisuuden käytäntö, selitetty Cointelegraphille:

“Luulen, että VCOIN on hieman erilainen kuin normaali tunnustarjous, koska VCOINin tuottoa ei käytetä verkon päivitysten rahoittamiseen ja verkko oli täysin kehitetty. Mielestäni tämä on keskeinen ero VCOINin kanssa verrattuna joihinkin muihin tuotteisiin. “

Symbolimyynnin varojen käyttäminen vielä keskeneräisen verkon rakentamiseen oli keskeistä SEC: n sulkiessa Telegramin suunnitellun verkon.

Vaikka toimimatta jättäminen ei suojaa virallisesti muita samojen ohjeiden mukaisia ​​hankkeita, se tarjoaa mallin siitä, mitä SEC etsii tulevaisuudessa. Gitlitz selitti keskeiset tekijät:

”Kolikko oli heti käyttökelpoinen sen myyntiajankohtana. Oli AML / KYC-tarkastuksia. Ostot, muunnokset ja siirrot olivat rajoitettuja. Se on helpompi toimimatta -kirje kuin jotkut vaikeimmista ehdotuksista: myyn kolikon, jotta voin käyttää tuotot verkkoani, jota ei ole vielä täysin kehitetty. Se on täysin erilainen. ”

Kaikki sanottu, VCOIN on varmasti kunnianhimoisin projekti, joka on saanut SEC: n siunauksen. Se on merkki, joka on vapaasti vaihdettavissa Yhdysvaltain dollareihin IMVU: n 7 miljoonan käyttäjän määrästä.

On myös huomionarvoista, että VCOIN on suunniteltu toimimaan eräänlaisena stablecoinina, vaikkakin ilman virallista kiinnitystä varojen varaamiseen. IMVU on luvannut ostaa ja myydä VCOINeja kiinteällä hinnalla 0,004 dollaria. Philip Moustakis, SEC: n entinen neuvonantaja ja nykyinen Sewardin asianajaja & Kissel totesi tämän kehityksenä: “Tosiasia, että SEC antoi toimettoman kirjeen tunnukselle, joka voidaan vaihtaa fiatiksi, on rohkaisevaa.”

Erityisen merkittävää on, että VCOIN-rahakkeet voivat poistua alustalta. Aikaisemmissa apuohjelmakoodien toimettomissa kirjeissä oli tiukemmin suljetut siilot. SEC: n kanssa tehdyssä sopimuksessa väitetään, että VCOINin hintojen vakaus estää näitä alustoja tulemasta voittomahdollisuuksiksi. Toimimatta jättämistä koskevan kirjeen mukaan:

“Vaikka IMVU ei edistä tai tue VCOIN-kaupankäyntiä kolmansien osapuolten kaupankäyntialustoilla, VCOINin siirrettävyys tarkoittaa, että se voidaan käydä kauppaa alustan ulkopuolella, joko kahdenvälisesti tai kolmannen osapuolen kaupankäyntijärjestelmällä. Siitä huolimatta VCOIN-ostajien olisi silti järjetöntä odottaa voivansa myydä VCOINia korkeammalla hinnalla alustan ulkopuoliselle vastapuolelle. “

Moustakis selitti, kuinka VCOINin hintavakaus on keino välttää luokittelu arvopaperiksi:

“Se tosiasia, että VCOIN: n tarjontaa ei rajoitettaisi millään tavalla ja että IMVU myisi ja ostaisi jatkuvasti VCOINia kiinteään hintaan yhdessä ratkaisi arvopaperilaki-kysymyksen. IMVU: n kirjeessä esitetyt toimenpiteet, jotka koskevat osto- tai siirtorajoituksia, ovat saattaneet tarjota SEC: n henkilökunnalle lisämukavuutta, mutta mielestäni asian ydin oli rajoittamaton tarjonta ja kiinteä hinta. “

Vaikka VCOIN on mielenkiintoinen oikeudellinen näkökohta salaukselle, tunnus itsessään ei ole aivan klassinen salaus, koska sen toiminnot ovat niin pakattuja ja ilmeisesti keskitetty maksimiin. Monet teollisuudessa ja SEC: ssä haluavat koota vakuuttavammat suuntaviivat, joihin uudet projektit voivat rakentaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map