Pitäisikö Bitcoin-kauppiaiden olla huolissaan alhaisemmista korkeuksista 12 000 dollarin jälkeen?

Aikaisemmat kuukaudet ovat antaneet uskomattoman volatiliteetin kaikilla alueilla, mukaan lukien Bitcoin (BTC). Viime viikkoina volatiliteetti kuitenkin väheni rajusti ikävystymiseen.

Yleinen vauhti ja nousut ovat jättäneet salausmarkkinat vain korvaamaan alueeseen sidotuilla sivuttaisliikkeillä. Toisin sanoen erittäin tylsää. 

Mikä on kuitenkin kriittinen Bitcoin-hintataso, jota kannattaa seurata ensi viikolla? Katsotaanpa tekniikkaa. 

Bitcoin, joka on $ 10,800 lyhytaikaisena katkaisijana ylöspäin jatkamiseen

BTC / USDT 2 tunnin kaavio

BTC / USDT 2 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Kahden tunnin kaavio näyttää selkeän suuntauksen alaspäin. Bitcoinin hinta on laskenut alhaisimpia nousuja 12 400 dollarin jälkeen. Tämä alempien korkeuksien rakenne on jatkunut viimeiseen hylkäämiseen asti 11 000 dollarilla.

Tämän lisäksi nouseva eroavuus on ollut suhteellisen hyvä, kun markkinat nousivat viimeaikaisesta matalasta tasostaan ​​10 200 dollariin. Tämä palautus ei voinut ylittää 11 000 dollarin pinta-alaa ja muodosti alueeseen sidotun rakenteen.

Keskeinen katkaisija mahdolliselle nousulle on kuitenkin $ 10,800. Jos Bitcoin murtaa tämän järjestyslohkon, potentiaalinen jatkuminen kohti massiivista vastusta 11 200–11 400 dollarilla tulee yhä todennäköisemmäksi.

10 800 dollarin läpimurron epäonnistuminen ja 10 200 dollarin alueen mahdollinen kääntäminen ja testit ovat pöydällä. 

Salausmarkkinoiden kokonaiskorkki pysyy aidalla

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio

Salauksen kokonaismarkkina-arvo 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Kaikkien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo osoittaa selkeän alueeseen sidotun rakenteen ja merkittävän tason. 

Ensinnäkin vastusalue on 335-340 miljardia dollaria, jonka aiemmin todettiin olevan tukialue. 

Samankaltaisessa mallissa kuin Bitcoin, jos kyseinen vastarinta-alue rikkoutuu, jatkuu todennäköisesti kohti korkeimpia. Toinen hylkääminen lisäisi kuitenkin mahdollisuuksia korjaavaan siirtymiseen kohti 260–275 miljardia dollaria. 

Tämä 260-275 miljardin dollarin alue kärsi todennäköisesti, jos 300 miljardin dollarin tukialue häviää. Olisiko tämä huono tapaus markkinoille? Ei, on erittäin terveellistä saada vikoja markkinoiden kierrosta, jotta voidaan merkitä vastustuskykyä / tukea läppävahvistuksia. Yksinkertaisesti sanottuna nämä testit ovat erittäin hyödyllisiä noususuuntauksen jatkuessa edelleen. 

Bitcoinin hallitsevuus keskeytyy 60 prosentissa

BTC Dominance 1 viikon kaavio

BTC Dominance 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Kun liikemäärä alkaa valua pois markkinoilta, myös altcoin-liikkeiden vahvuus laskee vastaavasti. Painopiste palaa Bitcoiniin, koska se on markkinoiden ensisijainen liikkeellepanija.

Bitcoinin hallitsevuusindeksi laski alle 64%, mutta on tällä hetkellä 60% tasolla. 

Hallitsevuuskaaviota on vaikea analysoida arvokkaana hintavarana – koska se ei ole – mutta hyödylliset tiedot voidaan silti määrittää kaaviosta. 

Pelkästään teknisestä näkökulmasta potentiaalinen ralli kohti 64% on todennäköistä Bitcoinin hallitsemiselle, minkä jälkeen hylkääminen tai laskeva tuki / vastus-kääntö siirtäisi vauhtia takaisin altcoineille.

Eetteri on historiallisesti heikko jokaisella vuosineljänneksellä 

Sillä välin heikko Q4 altcoineille ei ehkä tule yllätyksenä. Jos historiaa analysoidaan, vuoden viimeiset kolme kuukautta eivät ole olleet liian ystävällisiä Eterille (ETH). 

ETH / BTC 1 viikon kaavio

ETH / BTC 1 viikon kaavio. Lähde: TradingView

Kuten kaavio osoittaa, eetterin hintapohjat ovat tyypillisesti vuoden viimeisellä neljänneksellä, erityisesti joulukuussa. Samaan aikaan Q4 on tyypillisesti yksi kriittisimpien valuuttojen kaikkein epävakaimmista jaksoista. 

Lisäksi tämä kaavio osoittaa toisen piilotetun viestin, jonka mukaan syyskuu on yleensä huono Etherille ja kryptomarkkinoille. Tällöin eetterin uudelleensuuntaus kohti 0,025 satsia ei olisi yllätys ja terveellinen edellisen resistenssin ja kerääntymisalueen uudelleen testaus. 

Monet sijoittajat odottavat markkinoiden jatkavan voimakasta nousua aivan kuten vuoden 2017 lopulla. Tätä vauhtia on kuitenkin vaikea saavuttaa ja se palaa vasta, kun markkinat ovat samanlaisessa euforiassa.. 

Siihen asti tuki / vastus kääntyy ja korjaavat liikkeet 100%: n nousun jälkeen todennäköisesti jatkuvat.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjailija eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map