Virtuaalisen blockchain-viikon yhteenveto

Viimeisen viikon aikana Cointelegraph on osallistunut Virtuaaliseen Blockchain-viikkoon – pandemian kestävään salakokoukseen, joka kutsui osallistujia kaikkialta maailmasta liittymään keskusteluihin joidenkin Blockchainin suurimpien valaisimien kanssa.

Viikon alussa kuuluisa pääomasijoittaja Tim Draper kaksinkertaisti ennusteensa, jonka mukaan Bitcoin (BTC) saavuttaa 250 000 dollaria kolikkoa kohti vuoteen 2023 mennessä. ”Se on minun ennusteeni. Kiinni sen kanssa. Olen erittäin varma, että niin tapahtuu. ” sanoi Draper painostettuaan aihetta. Hän uskoo, että massiivinen kaupallinen käyttöönotto ympäri maailmaa lähettää Bitcoinin hinnan stratosfääriin.

Tämä geeliytyy hyvin salausanalyytikon Mati Greenspanin jakamien oivallusten kanssa, joka totesi, että Bitcoinin korrelaatio S&P 500 on tällä hetkellä kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla. Greenspan totesi kuitenkin, että “mitään ei ole tullut esiin, joka sanoo” salaus tulee olemaan pelastajamme “.” Samalla huomautti, että Bitcoinia pidetään edelleen riskivarana.

Teknisempää lähestymistapaa noudattaen GIVE Nationin toimitusjohtaja Alyze Sam selitti, miksi vakiomallit ovat “portti hajauttamiseen” yrityksille, kuten Facebook ja JP Morgan. Hän uskoo, että suuret yritykset, jotka ottavat käyttöön vakiintuneita aineita, johtavat lopulta Bitcoinin ja muiden blockchain-varojen hyväksymiseen.

Samaan aikaan Caitlin Long – ensimmäisen krypto-natiivipankin, Avanti -yrityksen perustaja, pyrkii lisäämään avoimuutta koko toimialalla. Hän katsoi, että “on todella hyvin vähän tietoa siitä, kuinka paljon velkaa eri vaihdot ja huoltajat ovat antaneet”. Pitkä on kohtuullisen nouseva Bitcoinissa, jonka hän uskoo olevan turvasatama

Roger Ver, Bitcoin Cashin asianajaja ja Bitcoin.comin toimitusjohtaja, käytti alustaansa Virtual Blockchain Weekillä vaatiakseen Coronaviruksen lukituksen välitöntä lopettamista. “Se ei ole ehdottomasti sidoksissa pelkästään taloudelliseen, vaan henkilökohtaiseen vapauteen.” Ver väitti. Hän jatkoi taloudellisen vapauden määrittelemistä “mittana siitä, kuinka helppoa yhteiskunnan jäsenillä on osallistua talouteen”.

Art For Crypto -sovelluksen luoja Vesa Kivinen uskoo vahvasti, että salaustaide on yhtä arvokas kuin mikä tahansa digitaalinen voimavara. Hän totesi vakaasti, että “[digitaalisella taiteella] on monia yhtäläisyyksiä, sanotaan, hyvin varhaiseen Bitcoiniin.” Kaikkia Kivisen taideteoksia myydään kiinnitetyllä hinnalla 1 BTC, ja hän uskoo, että jokaisen maalauksen arvolla on “mahdollisuus mennä paraboliseksi”.

Changpeng Zhao, suositun salausvaihdon, Binancen, perustaja ja toimitusjohtaja, väitti, että salauksen käyttöönottoa voivat ohjata kiinteät rahat ja vahvat hyväntekeväisyysaloitteet. “Tällainen adoptio on positiivinen ensikontakti monille ihmisille.” hän selitti. Aiheesta Binancen nopeasti kasvava voima avaruudessa Zhao pilkkoi ajatusta, että hänen vaihto oli kasvamassa liian suureksi. “Olemme melko suuria, mutta kasvu ei johdu siitä, että väärinkäisimme monopolistista valtaa.” hän totesi ja lisäsi: “Kilpailu on erittäin kovaa.”

Varhaisen Bitcoin-käteistä -alustan perustaja Bitinstant Charlie Shrem korosti nousevuuttaan Bitcoinin tulevan lohkon puolittamisen suhteen, mutta toteaa, että hän ei näe 2017-tyyppistä härkätaajuutta lyhyellä aikavälillä. “Näyttää siltä, ​​että viimeisen puolittamisen jälkeen hinta ei kaksinkertaistunut välittömästi”, sanoi Shrem tarkentamalla, että hinta ei todellakaan mennyt villiin vasta “puolitoista vuotta myöhemmin”. Charlie antoi meille myös päivityksen salaperäisestä kirjeestä, jonka hän sai vuonna 2014, ja korosti, että “tämä kirje oli outoa, se oli outoa”.

Tronin usein kiistanalainen perustaja Justin Sun kertoi hänen puolestaan ​​äskettäisestä Steem / Hive-haarukasta. Hän viittasi rooliinsa Steemit Inc: ssä enemmän kuin “kumppanuus” kuin hankinta, mutta totesi silti, että “Steemit Inc: llä on varmasti jonkin verran vaikutusta Steem-lohkoketjuun”.

Konferenssin loppupuolella John McAfeea käyttävä AK-47 keskusteli lukuisista aiheista ufoista laittomaan verotukseen. McAfee on epäkeskisesti äänekäs salauksen puolustaja, joka tunnetaan parhaiten hänen nimeään kantavasta virustorjuntaohjelmasta. Hän myönsi avoimesti olevansa 99% varma siitä, että hän tietää Bitcoin-luojan, Satoshi Nakamoton, identiteetin. Vaikka hän väittää lupanneensa koskaan päästää nimen pakenemaan huuliltaan, hän maksoi valkoisen kirjan kirjoittajalle kohteliaisuutta kutsumalla häntä “erittäin älykkääksi äitiksi *****”.

Tapahtuman päätöspuheenvuoro tuli arvostetulta kirjailijalta Don Tapscottilta, joka uskoo, että blockchain on mahdollistanut henkilöiden välisen luottamuksen ensimmäistä kertaa historiassa. Hänen nousevaan asemaansa sisältyi usko siihen, että Blockchain tukee “digitaalisen aikakauden toista aikakautta”. Lopuksi vasta syntyvän teollisuutemme haasteisiin Tapscott totesi: “Se, että se on hajautettu, ei tarkoita, että sitä on organisoitava.”

Katso äänikommentti täältä:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map