Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, ETH, XMR, XEM, AAVE

Joulukuu on osoittautumassa uudeksi Bitcoinin suosituimmaksi kuukaudeksi, kun varoja Bitcoiniin injektoivien institutionaalisten sijoittajien virta kasvaa edelleen.

Liiketoimintatiedoteyritys MicroStrategy ilmoitti keränneensä 650 miljoonan dollarin arvosta vaihtovelkakirjalainoja 0,75 prosentin korolla, joka erääntyy vuonna 2025. Yhtiö aikoo nyt sijoittaa nettotuotot Bitcoiniin tunnistettuaan sen “käyttöpääomatarpeet ja muut yleiset yritystarkoitukset”. 

Kun institutionaaliset sijoittajat osoittavat niin suurta halua ostaa Bitcoin (BTC) kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, ei ole yllätys, että korjaukset ovat olleet matalia.

Tyler Winklevoss sanoi äskettäisessä haastattelussa CNBC: lle, että institutionaaliset sijoittajat ovat huolissaan “lähestyvästä inflaatiosta ja inflaation vitsauksesta, kun kaikki rahat painetaan ja COVID-pandemian sulkemisen aiheuttama ärsyke”. Siksi he ovat sijoittaneet rahaa Bitcoiniin.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Tänään Bitcoinin hinta nousi takaisin yli 19 000 dollarin tason ja se voi haastaa psykologisen 20 000 dollarin vastarinnan. Jos tämä taso erotetaan vakuuttavasti, se voi luoda FOMO: n vähittäiskauppiaiden keskuudessa, koska monet eivät ole osallistuneet nykyiseen ralliin.

Jos myös yksityissijoittajien rahat alkavat tunkeutua sisään, Bitcoin voi ottaa vauhtia ja aloittaa nousun seuraavan osuuden.

Bitcoinin lisäksi on olemassa muutama altcoiini, jotka voivat osallistua nousuun ensi viikolla. Tutkitaan viiden parhaan salausvaluutan kaavioita havaitaksemme kriittiset tuki- ja vastustasot.

BTC / USD

Bitcoin sulki 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (18 435 dollaria) alapuolella 10. ja 11. joulukuuta. Joulukuun 11. päivän kynttilänjalan pitkä pyrstö osoittaa kuitenkin, että sonnit ostivat upotuksen paniikin sijasta ja polkumyynnistä..

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Hinta nousi yli 20 päivän EMA: n joulukuun 12. päivänä, ja tämä olisi voinut vangita aggressiivisia karhuja, jotka menivät lyhyinä päivinä odottamaan jyrkää laskua. Tämä sonnien lyhyt peitto ja ostaminen nosti hinnan laskevan kanavan yläpuolelle tänään.

Hinta on jälleen saavuttanut 19 500 – 20 000 dollarin yläpuolisen vastusvyöhykkeen. Jos sonnit voivat työntää hinnan tämän vyöhykkeen yläpuolelle, nousutrendin seuraava vaihe voi alkaa.

Päinvastoin, jos hinta taas laskee jyrkästi nykyiseltä tasolta ja putoaa alle 17 500 dollarin, se voi osoittaa, että lyhytaikainen huippu on paikallaan. Tällainen siirto voi vetää hinnan alas seuraavaan tukeen $ 16191.02.

20 päivän EMA on alkanut kääntyä ylös ja suhteellinen lujuusindeksi (RSI) on noussut 50 tasolta, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija.

BTC / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio näyttää nousevan kolmion muodostumisen, joka täydentyy purkautumisessa ja sulkeutuu yläpuolisen vastusvyöhykkeen yläpuolelle. Tämän kokoonpanon tavoite on 23 576 dollaria.

Karhut yrittävät kuitenkin tällä hetkellä pysäyttää nousun $ 19,500: n vastuksessa. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta, sonnit todennäköisesti ostavat 20-EMA: n pudotuksen. Tämän tuen vahva palautuminen parantaa mahdollisuuksia päästä yli 19 500 dollariin.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos BTC / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu kolmion trendiviivan alapuolelle.

Nousevan kokoonpanon hajoaminen ansaitsee useita aggressiivisia härkiä, mikä voi johtaa paniikkimyyntiin. Jos näin tapahtuu, korteissa voi olla pudotus 16191,02 dollariin.

ETH / USD

Eetteri (ETH) on irtautunut laskeutuvasta kanavasta, mikä viittaa sonnien etuun. Hinta voi nyt nousta $ 622.807: n ja $ 635.456: n yläpuolella olevaan vastusvyöhykkeeseen.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

RSI on pudonnut keskipisteestä ja irtautunut laskutrendiviivasta, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija.

Jos sonnit voivat työntää hinnan vastusvyöhykkeen yläpuolelle, nousutrendin seuraava vaihe voi alkaa. Vaikka välissä voi olla joitain pitopysähdyksiä, seuraava tavoite on 800 dollaria.

Toisaalta, jos ETH / USD-pari kääntyy alaspäin vastuksesta, mutta ei anna paljon alustaa, se on positiivinen merkki ja lisää vastusvyöhykkeen puhkeamisen todennäköisyyttä.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja palaa kanavalle uudelleen. Tällainen liike viittaa siihen, että nykyinen purkautuminen oli härkäloukku.

ETH / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio näyttää nousevan kolmion muodostumisen, joka toteutuu purkautumisessa ja sulkeutuu $ 622.807: n yläpuolelle. Liukuvat keskiarvot nousevan nousun partaalla ja RSI on positiivisella alueella osoittavat, että sonneilla on etusija.

Tämä positiivinen näkemys mitätöidään, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta tai ylimääräiseltä vastukselta ja rikkoutuu kolmion alapuolelle. Tällainen siirto voi johtaa pudotukseen 488,134 dollariin.

XMR / USD

Monero (XMR) valmisti käänteisen pää- ja hartiakuvion 7. joulukuuta, mutta karhut vetivät hinnan nopeasti takaisin pääntien alapuolelle 9. joulukuuta. Härät ostivat kuitenkin dipin 20 päivän EMA: han (133 dollaria) ja käyttivät hinta palasi yli 135,50 dollariin 11. joulukuuta. Tämä viittaa aggressiiviseen ostamiseen alemmilla tasoilla.

XMR / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Kohoavat liikkuvat keskiarvot ja RSI yli 66 viittaavat sonnien etuun. Nousevan asennuksen purkautumisen tavoite on 167 dollaria.

Karhuilla voi kuitenkin olla muita suunnitelmia. He todennäköisesti puolustavat psykologista tasoa 150 dollarilla. Jos hinta laskee tästä vastustuksesta, mutta palautuu 135,50 dollarin tuesta, se viittaa siihen, että sonnit kertyvät alemmalle tasolle.

Päinvastoin, jos hinta laskee alle 135,50 dollarin tuen ja 50 päivän SMA: n (124 dollaria), se viittaa siihen, että karhut ovat takaisin kuljettajan istuimella.

XMR / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio osoittaa nousevan kolmion kuvion muodostumisen, joka saatiin loppuun purkautumalla ja lähellä $ 142.50. XMR / USD-pari ei kuitenkaan ole ottanut vauhtia ja hinta on juuttunut $ 142.50 – $ 150 -alueelle.

Jos sonnien hinta voi nousta yli 150 dollariin, nousutrendi voi jatkua seuraavan tavoitteen ollessa 162,50 dollaria. Kohoavat liikkuvat keskiarvot ja positiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että vähiten vastustuskykyinen polku on ylöspäin.

XEM / USD

NEM (XEM) nousi huimasti 12. joulukuuta ja hinta saavutti tänään 0.27688 dollarin ylivastuksen. Karhut yrittävät tällä hetkellä pysäyttää nousun tässä vastarinnassa.

XEM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos sonnit eivät kuitenkaan anna paljon pohjaa nykyiselle tasolle, se viittaa siihen, että kauppiaat eivät varaa voittoja kiireellä. Se voisi pitää hintaluokan sidottu lähellä vastusta.

Nouseva 20 päivän EMA (0,209 dollaria) ja RSI lähellä yläresistenssiä viittaavat siihen, että vähiten vastarintaa on ylöspäin. Jos härät pystyvät ajamaan hintaa yli $ 0.27688, XEM / USD-pari voi nousta jopa $ 0.3564607.

XEM / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Karhut puolustavat aggressiivisesti ylivastusta. Jos hinta nousee pois 20-EMA: sta, se parantaa mahdollisuuksia päästä 0,277688 dollariin. Nouseva 20-EMA ja positiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että sonneilla on etusija.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta laskee liukuvien keskiarvojen alapuolelle, pudotus trendiviivalle on mahdollista. Tauko tämän tuen alapuolella viittaa siihen, että sonnit ovat menettäneet otteensa.

AAVE / USD

AAVE käy kauppaa nousevalla kanavalla. Hinta laski 95 dollarin ylivastuksesta 8. joulukuuta, mutta positiivinen merkki on, että härät ovat ostaneet dipin 20 päivän EMA: han (77 dollaria).

AAVE / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

RSI on jälleen pudonnut keskipisteestä ja 20 päivän EMA on alkanut kääntyä. Tämä viittaa siihen, että korjaus saattaa olla ohi ja härät ovat jälleen hallinnassa. Ensimmäinen ylösalaisin tavoite on 95 dollarin uudelleentesti.

Jos härät voivat nostaa hinnan yli 95 dollaria, seuraava siirto voi alkaa. 100 dollarin psykologinen taso voi toimia vastarintana, mutta jos härät voivat ajaa hinnan sen läpi, AAVE / USD-pari voi nousta kanavan vastuslinjalle 112 dollarilla..

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja putoaa kanavan tukilinjan alapuolelle. Tällainen liike viittaa siihen, että suuntaus on kääntynyt karhujen eduksi.

AAVE / USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Hinta nousi 70 564 dollarista, juuri nousevan kanavan tukilinjan yläpuolelle, mutta karhut yrittävät pysäyttää helpotusrallin 86,14 dollarissa..

Jos sonnit voivat nostaa hinnan yli tämän vastuksen, pari voi nousta 95 dollariin. Yli 95 dollarin tauko voi aloittaa nousutrendin seuraavan osuuden.

Toisaalta, jos hinta laskee 86,14 dollarista, pari voi muodostaa mahdollisen käänteisen pään ja hartioiden oikean olkapään. Tämä näkemys hylätään, jos hinta laskee alle 70,50 dollarin tuen.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map