Hintoanalyysi 04/09: BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, BSV, XMR, XLM

Varainhoitajat VanEck ja SolidX aikovat tarjota rajoitetun version Bitcoin (BTC) pörssissä kaupatuista rahastoistaan ​​päteville institutionaalisille ostajille. Kun yksityissijoittajien odotus jatkuu, institutionaaliset toimijat saattavat saada mahdollisuuden ostaa osakkeita 5. syyskuuta alkaen. Tämä on positiivinen kehitys, koska institutionaalisten toimijoiden vahva kysyntä voi auttaa nopeuttamaan täysimittaisen Bitcoin ETF: n hyväksyntää vähittäiskaupalle sijoittajille.

Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen kauppasodan epävarmuus, loputon rahatulostus ja negatiiviset tuotot ympäri maailmaa ajavat kaikki institutionaalisia sijoittajia kohti turvasatamavaroja, joista yksi on Bitcoin. Tämä voi olla yksi syy Bitcoinin jatkuvaan kasvuun määräävä asema.

Joten, onko tämä hyvä aika ostaa Bitcoin vai palautuuko elpyminen ja hinta laskee alemmalle tasolle? Analysoidaan kaaviot.

BTC / USD

Bitcoinin palautuminen lähellä voimakasta 9 080 dollarin tukea on noussut molempien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, mikä on positiivinen merkki. Härät kohtaavat kuitenkin vastarintaa hieman alle 11 000 dollarin rajan. Molemmat liikkuvat keskiarvot tasoittuvat ja RSI on hieman keskipisteen yläpuolella. Tämä viittaa vakauttamiseen lähitulevaisuudessa.

BTC / USD

Alueella on vaikea ennustaa purkautumisen suuntaa. Jos härät työntävät hintaa symmetrisen kolmion laskusuuntaisen viivan yläpuolelle, korteissa on purkautuminen ja ralli vuotuiseen korkeimpaan 13 973,50 dollariin..

Päinvastoin, jos karhut upottavat BTC / USD-parin alle 9 080 dollaria, se voi pudota seuraavaan tukeen 7451,63 dollarilla. Kolmion sisällä hintatoiminta todennäköisesti pysyy epävakaana. Siksi suosittelemme, että elinkeinonharjoittajat välttävät ostamista kolmion sisällä ja odottavat purkautumista, ennen kuin he aloittavat pitkän kannan edellisen analyysimme suositusten.

ETH / USD

Eterin (ETH) avustuskokous kohtaa vastarintaa laskevassa 20 päivän EMA: ssa. Tämä osoittaa, että suuntaus on edelleen laskussa. Karhut yrittävät nyt laskea hinnan alle viimeisen alimman tason, 163 755 dollaria. Jos se onnistuu, laskusuunta voi nousta 150 dollariin.

ETH / USD

Ensimmäinen merkki trendin muutoksesta on 20 päivän EMA: n yläpuolella tapahtuva purkautuminen. Tämän yläpuolella seuraava vastus on 50 päivän SMA: lla. Jos härät ajaa hintaa molempien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, on todennäköinen ralli 235,70 dollariin. Odotamme uuden ostoasetuksen muodostumista, ennen kuin suosittelemme pitkää asemaa ETH / USD-parissa.

XRP / USD

XRP: n toipuminen on vastarintaa 20 päivän EMA: ssa. 27. kesäkuuta lähtien jokainen vetovoima on kääntynyt 20 päivän EMA: sta. Tämä osoittaa, että karhut ovat komennossa. Alenevat liikkuvat keskiarvot ja negatiivisen vyöhykkeen RSI osoittavat, että trendi on laskenut.

XRP / USD

Karhut yrittävät nyt upottaa XRP / USD-parin 0,225–0,24508 dollarin tukivyöhykkeen alle. Jos se onnistuu, pari jatkaa laskusuuntaansa ja syöksyy 0,19 dollariin. Toisin kuin oletamme, jos sonnit nostavat hinnan 20 päivän EMA: n yläpuolelle, siirtyminen 50 päivän SMA: han on mahdollista. Tällainen liike osoittaa, että karhut menettävät otteensa. Odotamme trendin muutosta, ennen kuin suosittelemme pitkää kantaa.

BCH / USD

Pään ja hartioiden kuvion pääntie on saavuttanut 20 päivän EMA: n. Jos hinta nousee 20 päivän EMA: n yläpuolelle, se tulee takaisin nousevaan kanavaan. Jos Bitcoin Cash (BCH) ylläpitää kanavan sisällä, se osoittaa, että nykyinen kaula pääntie oli karhun ansa.

BCH / USD

Kääntäen, jos BCH / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta, karhut yrittävät jälleen romahtaa sitä pääntien alapuolelle. Jos se onnistuu, pari muuttuu hyvin negatiiviseksi ja voi laskea 166,98 dollariin ja sen alapuolelle 105 dollariin. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kuitenkin tasoittumassa ja RSI on hieman alle 50, mikä viittaa konsolidoitumiseen lyhyellä aikavälillä. Emme löydä luotettavia ostoasetuksia nykyisellä tasolla, joten olemme edelleen neutraaleja.

LTC / USD

Litecoinin (LTC) vetovoima on vastarintaa 20 päivän EMA: ssa. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on negatiivisella alueella, mikä osoittaa, että karhuilla on etusija. Karhut yrittävät nyt upottaa hinnan seuraavaan tukeen 58 dollaria.

LTC / USD

Toisaalta härät yrittävät ajaa LTC / USD-paria 20 päivän EMA: n yläpuolelle. Jos se onnistuu, se osoittaa todennäköisen muutoksen trendissä alaspäin alueeseen sidottuun. Odotamme parin saavan vauhtia sen jälkeen kun se pysyy laskusuuntaisen linjan yläpuolella. Koska trendi on laskenut, odotamme kääntymismallin muodostumista ennen kuin suosittelemme siihen kauppaa.

BNB / USD

Binance Coinin (BNB) vetovoima ei voinut edes saavuttaa $ 24.1709: n erittelytasoa, mikä on laskeva merkki. Se osoittaa, että sonnien odotetaan laskevan alemmalle tasolle ja siten, että ne eivät osta näillä tasoilla. Alenevat liikkuvat keskiarvot ja RSI lähellä ylimyydyn vyöhykettä osoittavat, että karhut ovat komennossa.

BNB / USD

Karhut yrittävät nyt upottaa BNB / USD-parin seuraavaan 18,30 dollarin tukeen. Tämä on tärkeä taso, jota on syytä varoa, koska jos se murtuu, pari tulee voimakkaaseen laskutrendiin. Jos hinta kuitenkin kääntyy nykyiseltä tasolta tai 18,30 dollarista ja nousee 50 päivän SMA: n yläpuolelle, se osoittaa trendin muutosta. Siihen asti suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

EOS / USD

EOS: n vetovoima osui seinään 20 päivän EMA: ssa 3. syyskuuta. Tämä osoittaa, että mielipide on myydä rallit. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja laskee alle 3,06 dollaria, se jatkaa laskuaan ja laskee 2,76 dollariin ja alle 2,20 dollariin. Alenevat liikkuvat keskiarvot ja RSI negatiivisella alueella viittaavat siihen, että vähiten vastustuskykyinen polku on haittapuolelle.

EOS / USD

Laskeva näkemyksemme mitätöityy, jos sonnit nostavat hintaa liikkuvien keskiarvojen yläpuolelle ja ylläpitävät sitä kolmen päivän ajan. Tällainen liike osoittaa, että 3,30 dollarin alapuolella oleva erittely oli karhun ansa. 50 päivän SMA: n yläpuolella EOS / USD-pari voi nousta 4,8719 dollariin. Tämä on tärkeä vastus, jonka yli pari voi aloittaa uuden nousutrendin. Odotamme luotettavan ostoasetuksen muodostumista, ennen kuin ehdotamme kauppaa siihen.

BSV / USD

Härät eivät ole kyenneet kuljettamaan Bitcoin SV: tä (BSV) 20 päivän EMA: n yläpuolella vakaumuksella. Tämä osoittaa kysynnän puutetta korkeammalla tasolla. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tasoittumassa ja RSI on hieman alle 50, mikä viittaa konsolidointiin lähitulevaisuudessa.

BSV / USD

Haittapuolena on, että 120 dollarin alapuolella oleva tauko voi pudota BSV / USD-parin kriittiseen tukeen 107 dollaria. Tämän tason erittely voi johtaa paniikkimyyntiin, joka voi vetää hinnan takaisin 92,933 dollariin ja sen alle 48,64 dollariin. Toisaalta, jos sonnit nostavat hinnan 50 päivän SMA: n yläpuolelle, pari saattaa ottaa vauhtia ja yrittää rallia 188,69 dollariin. Emme löydä luotettavaa ostoasetusta nykyisellä tasolla, joten emme ehdota kauppaa sillä.

XMR / USD

Lyhytaikainen trendi Monerossa (XMR) on laskenut. Sitä myydään tällä hetkellä symmetrisen kolmion erittelytasolla. 20 päivän EMA, joka on kalteva alaspäin, sijaitsee myös hieman kolmion trendiviivan yläpuolella, joten siitä tulee tärkeä vastus varoen.

XMR / USD

Jos XMR / USD-pari taas rikkoutuu alle 72 dollarin, kortteihin lisätään uudestaan ​​65,7316 dollaria. Tämän tason alapuolella lasku voi ulottua 60 dollariin. Toisaalta, jos sonni työntää hinnan takaisin kolmioon, se osoittaa ostamista alemmilla tasoilla. Odotamme, että pari pysyy kolmion trendiviivan yläpuolella, ennen kuin ehdotamme kauppaa siihen.

XLM / USD

Stellar (XLM) on juuttunut erittäin tiukalle alueelle viimeisten viiden päivän ajan. Härkien epäonnistuminen nostaa hintaa takaisin yli 0,065 dollarin on laskeva merkki. Tämä osoittaa, että ostajat eivät ole varmoja siitä, että pohja on vielä paikallaan.

XLM / USD

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat laskussa ja RSI on lähellä ylimyydyn tasoa. Tämä viittaa siihen, että karhut ovat komennossa. Seuraava haittapuolen tuki on 0,058325 dollaria ja sen alapuolella pudotus voi ulottua 0,05 dollariin. Laskeva näkymämme mitätöityy, jos XLM / USD-pari kääntää suunnan nykyisestä tasosta ja nousee molempien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle. Koska trendi on laskenut, suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map