Hinta-analyysi 10/9: BTC, ETH, XRP, BCH, BNB, DOT, LINK, CRO, LTC, BSV

Maksujätti, Square, on tullut toiseksi pörssiyhtiö MicroStrategyin jälkeen ostamaan Bitcoinia (BTC). Vaikka Square ostaa 4709 Bitcoinia, on paljon pienempi kuin MicroStrategyin 38250 Bitcoinin veto, monet sijoittajat kokevat, että tämä on tervetullut askel oikeaan suuntaan.

Suurten pörssiyhtiöiden, kuten Squaren, hankinta kryptovaluutta voi mahdollisesti innostaa muita yrityksiä liittymään salauskauppaan, ja se viittaa myös siihen, että Bitcoinin kuva sijoitusvälineenä ja arvon säilyttäjänä on parantunut.

Kasvava kiinnostus kryptovaluuttaan ei ole huomaamatta, koska useat keskuspankit yrittävät tehdä itsestään merkityksellisiä tällä digitaaliaikalla käynnistämällä keskuspankin digitaaliset valuutat.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Coin360

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Kiina on ollut eturintamassa CBDC: n kehittämisessä. Paikalliset uutiset Kiinassa ilmoittavat myös, että Shenzhenin kaupunki aikoo julkisen 10 miljoonan digitaalisen yuanin luovutuksen noin 50 000 ihmiselle, jotka valitaan arpajaisten avulla.

Kiinan edistyminen digitaalisen yuanin suhteen on kannustanut muita Aasian maita nopeuttamaan omien CBDC-maidensa kehitystä. Todisteena tästä Japanin keskuspankin tuoreessa raportissa todettiin, että maa aikoo aloittaa oman CBDC: n testaamisen joskus vuonna 2021.

Salausmarkkinat ovat reagoineet positiivisesti kaikkiin uutisiin, mutta onko tämä toipuminen kestävää?

Tutkitaan 10 parhaan salausvaluutan kaavioita saadaksesi selville.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) hajosi ja sulkeutui symmetrisen kolmion ja 50 päivän yksinkertaisen liukuvan keskiarvon (10 855 dollaria) yläpuolelle 8. lokakuuta. Tämä osoittaa, että sonnien ja karhujen epävarmuus on parantunut ylösalaisin.

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ostajat pystyvät ylläpitämään kolmion yläpuolella olevan hinnan vielä yhden päivän ajan, purkautumista pidetään pätevänä ja BTC / USD-pari voi aloittaa matkansa kohti 12,334 dollarin mallitavoitetta.

Karhut eivät todennäköisesti anna periksi helposti, ja useimmat kauppiaat odottavat kovaa vastusta 11178 ja 12 000 dollareilla.

20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (10 744 dollaria) on kuitenkin alkanut kääntyä ylöspäin ja myös suhteellinen vahvuusindeksi on noussut positiiviselle alueelle. Tämä viittaa siihen, että etu on tällä hetkellä sonneilla.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos karhut vetävät hinnan takaisin alle 20 päivän EMA: n. Tällainen liike viittaa siihen, että nykyinen purkautuminen oli härkäloukku.

ETH / USD

Ether (ETH) palautui 333.039 dollariin 7. lokakuuta, ja härät yrittävät tällä hetkellä ylläpitää hintaa laskutrendin yläpuolella. Jos ne onnistuvat, siirtyminen 50 päivän SMA: han (371 dollaria) ja sitten 395 dollariin on mahdollista.

ETH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

ETH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Karhut voivat saavuttaa jäykän vastuksen 395 dollaria. Jos hinta laskee tältä tasolta, ETH / USD-pari voi pudota 20 päivän EMA: han. 20 päivän EMA (354 dollaria) on tasainen ja RSI on hieman yli 50, mikä viittaa alueeseen sidottuun toimintaan muutaman päivän ajan.

Kuitenkin, jos sonnit nostavat hinnan yli 395 dollaria, vauhti todennäköisesti piristyy ja pari voi nousta 61,8% Fibonacci-retracement-tasolle 419,473 dollaria ja sen yläpuolella 78,6% retracement-tasolle 449,669 dollaria..

Toisin kuin tämä oletus, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta, se voi jälleen pudota välittömään tukeen 333 dollarilla. Tämän tason alapuolella oleva tauko voi testata 308 392 dollarin tuen uudelleen.

XRP / USD

Viimeisen kolmen päivän 20 päivän EMA: n (0,244 dollaria) palautuminen viittaa siihen, että ilmapiiri on muuttunut rallimyynnistä myyntiin laskemiselle. Jos sonnit voivat työntää ja sulkea (UTC-ajan) hinnan vaakaresistanssin yläpuolella 0,26 dollaria, XRP täydentää käänteisen pää- ja hartiakuvion.

XRP / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

XRP / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän peruutusmallin tavoite on 0,300288 dollaria. Nouseva 20 päivän EMA ja RSI ovat positiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että vähiten vastustuskyky on ylöspäin.

Jos pari kuitenkin kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai 0,26 dollarista, muutaman päivän alueeseen sidottu toiminta on mahdollista. Trendi muuttuu negatiiviseksi, jos karhut upottavat XRP / USD-parin alle $ 0.219712 -tukea.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) rikkoi laskusuuntaisen linjan ja 20 päivän EMA: n (226 dollaria) yläpuolella 8. lokakuuta, ja sonnit yrittävät nyt kuljettaa hintaa yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 242 dollariin.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

20 päivän EMA on alkanut lisääntyä ja RSI on noussut positiiviselle alueelle. Tämä viittaa siihen, että härät yrittävät palata. Jos BCH / USD-pari puhkeaa ja sulkeutuu (UTC-aikaan) yli 242 dollaria, se voi nousta 280 dollariin.

Toisin kuin tämä oletus, jos pari kääntää suunnan nykyisiltä tasoilta ja rikkoutuu 20 päivän EMA: n alapuolelle, on mahdollista vielä muutama päivä alueeseen sitoutunutta toimintaa. Trendi muuttuu negatiiviseksi alle 200 dollarin tauolla.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on nousutrendissä, ja 7. ja 8. lokakuuta pidetyt pitkät pyrstöt osoittavat, että sonnit ostavat upotuksia 20 päivän EMA: han (27,27 dollaria). Altcoin on muodostanut symmetrisen kolmion, joka yleensä toimii jatkokuviona.

BNB / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BNB / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Liikkuvien keskiarvojen nousu ja RSI on positiivisella alueella viittaavat siihen, että vähiten vastustuskykyinen tie on ylöspäin. Jos härät voivat työntää hinnan kolmion yläpuolelle, BNB / USD-pari voi nousta 33,3888 dollariin.

Kuitenkin, jos hinta kääntyy alaspäin vastuslinjasta ja hajoaa kolmion alapuolelle, pudotus 22 dollariin on mahdollista.

DOT / USD

Härät puolustivat aggressiivisesti 3,5321 dollarin tukea viimeisten kolmen päivän aikana eivätkä antaneet Polkadotin (DOT) liukastua sen alle. Jos härät voivat nyt nostaa hinnan yli 20 päivän EMA: n (4,27 dollaria), altcoin voi nousta 4,6112 dollariin.

DOT / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

DOT / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos vauhti piristyy ja härät ajaa hintaa yli 4,6112 dollaria, DOT / USD-pari voi nousta 5,5899 dollariin.

Karhut eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi. He yrittävät puolustaa 4,6112 dollarin vastustusta, ja jos hinta laskee tältä tasolta, pari voi pysyä vaihteluvälillä vielä muutaman päivän.

Trendi kääntyy karhujen hyväksi jakautumiseen ja sulkeutuu (UTC-aika) kriittisen tuen alle 3,5321 dollariin.

LINK / USD

Chainlink (LINK) ylitti $ 8.7975 tuen koko viimeisen kolmen päivän aikana, mutta karhut eivät kyenneet ylläpitämään alempia tasoja. Tämä osoittaa, että sonnit kerääntyivät laskuihin.

LINK / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

LINK / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

LINK / USD-pari on noussut 20 päivän EMA: n (9,89 dollaria) yläpuolelle, ja sonnit yrittävät nyt nostaa hintaa laskusuuntaisen viivan ja vaakasuoran vastuksen yli $ 11.1990.

Jos ne onnistuvat, se viittaa todennäköiseen muutokseen trendissä ja ensimmäinen tavoite ylöspäin on 13,28 dollaria ja sitten 17,7777 dollaria..

Kuitenkin, jos pari kääntyy alaspäin laskusuuntaisesta linjasta, karhut yrittävät jälleen upottaa hinnan kriittiseen tukeen 6,90 dollariin.

CRO / USD

Crypto.com Coin (CRO) on muodostanut laskevan kolmion, mutta karhut eivät ole kyenneet laskemaan hintaa alle 0,1444743 dollarin tuen. Malli ei toteudu, ellei hinta katkea ja sulkeudu (UTC-aika) tämän tuen alapuolelle.

CRO / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

CRO / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät voivat ajaa hintaa laskusuuntaisen viivan yläpuolelle, laskeva asetus mitätöidään ja se voi johtaa siirtymiseen 50 päivän SMA: han (0,159 dollaria) ja sen yläpuolelle 0,171541 dollariin..

Litteä 20 päivän EMA (0,151 dollaria) ja keskipisteen alapuolella oleva RSI viittaavat siihen, että karhut menettävät otteensa.

Vastoin tätä oletusta, jos CRO / USD-pari laskee alas ja hajoaa alle 0,1444743 dollarin, lasku kortteihin on 0,11 dollaria.

LTC / USD

Litecoin (LTC) suljettiin 20 päivän EMA: n (46,74 dollaria) yläpuolelle 8. lokakuuta, mikä on ensimmäinen merkki voimasta. Myyjät eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi helposti, koska he yrittävät pysäyttää elpymisen laskutrendillä ja sitten taas 51 dollarin vastarinnalla.

LTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

LTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos hinta laskee jommastakummasta vastuksen tasosta, LTC / USD-pari voi pysyä vaihteluvälillä vielä muutaman päivän.

Kuitenkin, jos härät voivat nostaa hinnan laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, ralli 51 dollariin on mahdollista. Tämän vastustuksen yläpuolella oleva tauko on valtava positiivinen, mikä voi johtaa uuteen nousutrendiin, joka voi johtaa hinnan 64 dollariin.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) on jälleen noussut yli 20 päivän EMA: n (164 dollaria), mutta se voi kohdata vastarintaa 50 päivän SMA: ssa (171 dollaria) ja sitten 179 473 dollarissa. Jos hinta laskee jommastakummasta vastarinnasta, muutama päivä vaihteluväliin sidottu toiminta on mahdollista.

BSV / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BSV / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

20 päivän EMA on tasoittunut ja RSI on noussut positiiviselle alueelle, mikä viittaa siihen, että myyntipaine on laskenut.

Jos härät hyödyntävät tämän edun ja työntävät BSV / USD-parin yli 180 dollaria, käänteinen pää- ja hartiakuvio täydentyy ja aloittaa uuden nousutrendin 227 dollariin.

Tämä nouseva oletus mitätöidään, jos pari siirtyy 50 päivän SMA: sta ja putoaa alle 155 dollarin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map