Hinta-analyysi 2/17: BTC, ETH, DOT, ADA, XRP, BNB, LTC, BCH, LINK, XLM

Bitcoin (BTC) on vähitellen saamassa jalansijaa kullalla, joka on perinteinen arvovarasto. Tiedot osoittavat, että yksi unssi kultaa voi ostaa vain 0,0352 Bitcoinia helmikuun 17. päivästä lähtien, mikä on kaikkien aikojen pienin BTC-määrä. Tämä osoittaa, että Bitcoin on palkinnut sijoittajiaan paljon enemmän kuin kulta.

Bitcoin on ylittänyt kullan huomattavasti eri aikakehyksissä. Vaikka viimeisimmät yhden vuoden tiedot otettaisiin huomioon, Bitcoinin riskisopeutettu tuotto on 270%, kun taas kulta on vain 24% 28. joulukuuta 2020 lähtien.

Tulos vinoutuu edelleen valtavasti Bitcoinin hyväksi, jos verrataan pidempiä neljän tai kahdeksan vuoden aikakehyksiä.

Viime vuosina Bitcoin on kypsynyt omaisuusluokkana. Edellisen härkätaistelun aikana vuonna 2017 Bitcoinin 60 päivän volatiliteetti oli 32%. Mutta nykyisessä härkävaiheessa Bitcoin on rekisteröinyt vähemmän volatiliteettia 14,25 prosentilla. Analyytikot uskovat, että kun institutionaalinen adoptio lisääntyy, volatiliteetti voi laskea edelleen.

Ja ei ole merkkejä hidastumisesta niiden laitosten lukumäärässä, jotka osoittavat kiinnostusta Bitcoiniin. Ellipticin perustaja Tom Robinson kertoi The Telegraphille, että monet Yhdysvaltain rahoituslaitokset “harkitsevat vakavasti jonkinlaisen kryptovaluuttapalvelun käynnistämistä”.

Jos institutionaalinen adoptio jatkaa kasvuaan, mielipide todennäköisesti pysyy positiivisena. Analysoidaan kymmenen parhaan salausvaluutan kaavioita havaitaksemme ylösalaisin tasot, jotka voivat toimia merkittävänä vastuksena.

BTC / USD

Psykologisella tasolla 50000 dollaria nähtiin vain vähäinen vastustuskyky Bitcoinille, mikä osoittaa, että sonnit ovat tiukasti komentossa eivätkä kiirehdi kirjaamaan voittoja, koska he ennakoivat härkäajon jatkavan.

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Uusi kaikkien aikojen korkein, yli 51 000 dollaria, on merkki voimasta. Nouseva 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (43 451 dollaria) ja suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) yliostetulla vyöhykkeellä viittaavat siihen, että sonnit hallitsevat.

Jos sonnit pystyvät ylläpitämään yli 50000 dollarin hinnan kolmen päivän ajan, BTC / USD-pari voi nousta 60 974,43 dollariin, jossa karhut voivat astua sisään.

Haittapuolena on, että ensimmäinen tuki on 20 päivän EMA, ja jos karhut voivat upottaa hinnan sen alle, lasku voi ulottua 50 päivän yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon (37415 dollaria). Tämä on tärkeä katsottava taso, koska sen alapuolella oleva tauko viittaa vauhdin muutokseen karhuihin.

ETH / USD

Eetteri (ETH) on tällä hetkellä vaihteluväliin sidottu välillä 1 658 572 ja 1 869 473 dollaria. Helmikuun 15. päivän kynttilänjalan pitkä häntä osoittaa, että sonnit ostavat jokaisesta pienestä upotuksesta. Ostajat yrittävät nyt ajaa hintaa yli 1 869 473 dollaria.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ne onnistuvat, ETH / USD-pari voi aloittaa nousutrendin seuraavan osuuden, jonka tavoite on 2000 dollaria. Tämä on tärkeä vastus, mutta jos härät voivat ajaa hinnan kanavan yläpuolelle, vauhti voi kiihtyä. Seuraava tavoitekohde on 2 515 dollaria.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta ei nouse yli 1869.473 dollarin, pari voi konsolidoitua alueella vielä muutaman päivän. Tauko 20 päivän EMA: n alapuolella (1 658 dollaria) on ensimmäinen merkki heikkoudesta, ja trendimuutoksesta ilmoitetaan, jos karhut laskevat hinnan kanavan tukilinjan alapuolelle.

DOT / USD

Polkadotin DOT nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle helmikuun 16. päivänä ja seurasi sitä seuraavalla uudella korkeimmalla keskiviikkona, mikä osoittaa, että sonnit ovat tiukasti komennossa. Karhut puolustavat kuitenkin kanavan vastuslinjaa.

DOT / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät voivat työntää hinnan nousevan kanavan yläpuolelle, vauhti voi piristyä ja DOT / USD-pari voi nousta 42 dollariin. Toisaalta, vaikka hinta pysyisi kanavan yläosassa, nousutrendi voi vähitellen jatkua.

Ensimmäinen merkki heikkenemisestä on tauko kanavan keskipisteen alapuolella. Jos näin tapahtuu, pari voi laskea kanavan tukilinjaan. Tämä on tärkeä tukitaso, koska sen alapuolella oleva tauko voi viitata trendimuutokseen.

ADA / USD

Helmikuun 15. helmikuuta tapahtuneen jyrkän nousun jälkeen Cardanon ADA muodosti 16. helmikuuta sisäpäivän kynttilänjalan kuvion ja tänään Doji-kynttilänjalan kuvion, joka osoittaa tasapainon kysynnän ja tarjonnan välillä..

ADA / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät yrittävät nyt nostaa hinnan 0,9817712 dollariin. Tämä taso toimii todennäköisesti kovana vastarintana, mutta jos sonnit voivat ajaa hinnan sen yläpuolelle, ADA / USD-pari voi nousta 1,25 dollariin ja sitten 1,50 dollariin..

Toisaalta, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta tai ylävastukselta, pari voi pudota 0,687 dollariin. Poistuminen tältä tasolta voi pitää hintaluokan sidotun välillä 0,687 ja 0,981.

XRP / USD

XRP-hinta yritti palautua 0,50 dollariin 14. ja 15. helmikuuta, mikä näkyy kynttilänjalan pitkistä hännistä, mutta sonnit eivät kyenneet ylläpitämään reboundia. Tämä viittaa siihen, että kysyntä kuivuu korkeammalla tasolla.

XRP / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Epäonnistuminen vahvan palautumisen saavuttamiseksi kriittiseltä tasolta viittaa siihen, että vauhti on heikentynyt. XRP / USD-pari voisi nyt konsolidoitua välillä 0,50 ja 0,65 dollaria muutaman päivän. 0,65 dollarin purkautuminen voi nostaa hinnan 0,78068 dollariin.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta laskee ja rikkoutuu alle 20 päivän EMA: n (0,48 dollaria), pari voi laskea 50 päivän SMA: ksi (0,35 dollaria).

BNB / USD

Binance Coin (BNB) erottui $ 117.7289 – $ 141.32: sta, johon se oli juuttunut viime päivinä. Vauhti kiihtyi tänään, ja ostajat työnsivät helposti kaikkien aikojen korkeimman hinnan, 148,40 dollaria.

BNB / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Uuden kaikkien aikojen ennätys matalan korjauksen jälkeen osoittaa, että kauppiaat ostavat jokaisesta pienestä pudotuksesta eivätkä odota syvempää korjausta. BNB / USD-pari voisi nyt nousta 200 dollariin.

Elinkeinonharjoittajien tulisi kuitenkin pitää silmällä RSI: tä, koska se on käynyt kauppaa syvästi yliostetuilla tasoilla viime päivinä. Tämä viittaa siihen, että pari on edelleen altis korjaukselle tai konsolidoinnille.

Ensimmäinen heikkouden merkki on tauko alle 141,32 dollaria, ja trendi voi suosia karhuja, jos 117,7289 dollarin tuki murtuu.

LTC / USD

Litecoin (LTC) suoritti onnistuneen 185,5821 dollarin tason uudelleentestauksen 15. helmikuuta, ja härät yrittävät nyt jatkaa nousutrendiä työntämällä ja ylläpitämällä hintaa yli 230,5305 dollaria. Jos he onnistuvat tekemään niin, altcoin voi nousta 256 dollariin ja sitten 272 dollariin.

LTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Kohonneet liikkuvat keskiarvot ja RSI yliostetulla vyöhykkeellä osoittavat, että härät ovat komennossa. Kuitenkin, jos karhut puolustavat ylivastusta, LTC / USD-pari voi konsolidoitua välillä 185-230 dollaria muutaman päivän

Tämä positiivinen näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy alas ja hajoaa alle 185,5821 dollarin. Tällainen liike viittaa siihen, että tarjonta ylittää kysynnän. Seuraava haittapuolen tuki on 50 päivän SMA (156 dollaria).

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) muodosti pitkäjalkaisen Doji-kynttilänjalan kuvion 15. helmikuuta ja sisäpäivän kynttilänjalan kuvion 16. helmikuuta. Molemmat muodostelmat osoittavat kauppiaiden päättämättömyyttä seuraavasta suunnasta.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos epävarmuus häviää ylöspäin ja härät ajavat hinnan yli 745,39–773,32 dollarin yläpuolisen vastusvyöhykkeen, BCH / USD-pari voi jatkaa nousutrendiä ja nousta 900 dollariin. Kohonneet liikkuvat keskiarvot ja RSI yliostetulla alueella viittaavat siihen, että vähiten vastarintaa kulkee ylösalaisin.

Päinvastoin, jos hinta laskee ja laskee alle 670 dollaria, seuraava pysäkki voi olla purkautumistaso 631,71 dollaria. Jos tämä tuki myös murtuu, lasku voi ulottua 20 päivän EMA: han (563 dollaria).

LINK / USD

Chainlinkin LINK toipui jyrkästi päivänsisäisistä matalista helmikuun 15. päivästä, mutta sonnit eivät voineet rakentaa voimaa ja nostaa hintaa nousevan kanavan vastusviivan yläpuolelle. Tämä houkutteli voittovarauksia lyhytaikaisilta kauppiailta, ja se veti hinnan kanavan keskipisteeseen.

LINK / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän päivän kynttilänjalan pitkä pyrstö osoittaa, että sonnit ostavat uppoamalla. Jos he pystyvät ylläpitämään elpymistä, hinta voi jälleen nousta kanavan vastuslinjalle. Tauko kanavan yläpuolella voi aloittaa matkan kohti seuraavaa tavoitetavoitetta 44 dollarilla.

Päinvastoin, jos hinta taas laskee vastuslinjasta, LINK / USD-pari voi jatkaa matkaa kanavan sisällä. Hajoaminen ja sulkeminen kanavan alapuolelle kallistaisi edun karhujen hyväksi.

XLM / USD

Stellarin Lumen (XLM) muodosti myös helmikuun 16. päivän sisäpäivän kynttilänjalan kuvion, joka osoittaa epäselvyyttä sonnien ja karhujen keskuudessa. Härät yrittävät tällä hetkellä nostaa hintaa yli 0,517 dollarin.

XLM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ne onnistuvat, se viittaa siihen, että kysyntä ylittää tarjonnan, ja se voi johtaa 0,600681 dollarin uudelleentestaukseen. Tämän vastuksen puhkeaminen osoittaa nousutrendin jatkumista. Nousevat keskiarvot ja RSI lähellä yliostettua aluetta viittaavat siihen, että sonneilla on etusija.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja laskee alle 0,409 dollaria, se viittaa heikkouteen ja avaa ovet mahdolliselle pudotukselle 0,35 dollariin ja sitten 50 päivän SMA: han (0,31 dollaria)..

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map